маф лого

 

Zanshin Aikido Dojo

logo

Аикидо клуб Заншин

 

Аикидо клубот „Заншин“ Куманово, одржува редовни тренинзи во вообичаените термини:


Возрасни
Понеделник 20.00-21.00
Среда 20.00-21.00
Петок 20.00-21.00


Тренинзите се одржуваат во просториите на клубот на адреса ул.„Јоско Илиевски“ 9 Куманово.
Инф.тел. 077 876437

 

© 2008-2015 Zanshin - Kumanovo